Arki Featured article Uusperhe

Kuka minä olen?

16 mars, 2012

Kuka minä olen? Olen neljäkymppinen kolmen lapsen äiti. Olen suomalainen mutta olen syntynyt ja aina asunut Ruotsissa. Siksi myös suomenkieleni ei ehkä aina ole niin hyvä 🙂
Olen pitkän aikaa lukenut eri blogeja, ja nyt sitten ajattelin itse kokeilla… Tulen kirjoittamaan aiheista jotka kiinnostavat minua, lapset ja lastenvaatteet, valokuvaaminen, sisustaminen ja vähän ruoanlaittaminen ja leipominen… ja muutakin joka sillä hetkellä kiinnostaa.
Valokuvia saattaa tulla paljon, sillä se on yksi suurimmista kiinnostuksistani.
Lapseni ovat kaksi poikaa, 16 ja 15 vuotiaita ja sitten kuopus, pikku prinsessa joka on 10 kuukautta nyt. Mutta perheesemme kuuluu myös poikieni veli (heidän isän puolelta) joka on 20 vuotias, ja tyttäreni isällä on ennestään kolme lasta, poika 14 vuotta, ja kaksi tytärtä, 12 ja 5 vuotiaita. Joten perheemme on iso ja voiko sanoa kirjava…?

Joten tervetuloa seuraamaan meidän maailmaamme 🙂

Kuvassa perheemme kuopus. Tunika  me&i.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply