Blue dresses and golden sandals

Ihan sattumalta olen näköjään ostanut Minéalle ja minulle samanlaiset vaatteet ja kengät… Huomasin sen tässä joku viikko sitten. Siniset mekot ja kultaiset sandaalit. Minun sandaalit ovat monta vuotta vanhat, en edes muista mistä liikkeestä ostin ne.. joku kenkäkauppa Karlstadissa se oli, mutta en muista mikä. Minéan mekko ja sandaalit ovat molemmat H&M:stä ja minun mekko minun lempikaupasta Indiskasta.


Av en slump har jag tydligen köpt likadana kläder och sandaler till Minéa och mig… Jag upptäckte det för nån vecka sen. Blå klänningar och guldsandaler. Mina sandaler är flera år gamla, jag kommer inte ens ihåg i vilken butik jag har köpt dem.. nån skoaffär i Karlstad var det, men jag minns inte vilken. Minéas klänning och sandaler är från H&M och min klänning är från min favoritbutik Indiska

 

What…? Are we dressed the same way?? 🙂

 

 

 

 

 

 

Utflykter och vänner

Päivät menee nopeasti. Käytiin ensin ulkona eväitten kera. Ei mikän hellepäivä, mutta ihan sopivan lämmin hieno kesäpäivä.

Dagarna går så fort. Vi åkte ut en stund, och hade med oss lite fika. Det var en lagom varm och fin sommardag.

Piparkakku maistui hyvälle ulkona

Tässä meni ennen sillan rekennusta lautta. Poikieni isä kulki tästä lautalla kouluun.

And off with the shoes… 🙂

Tuli puhelu että kaveri haluaisi taas leikkimään Minéan luo, niin tuli kiire kotiin 🙂

När vi kommit hem kom Minéas kompis igen för att leka. Medan flickorna lekte fick jag hjälp med några saker, bland annat med att fixa till den här datorn, som inte hade funkat så bra. Är inte så bra på att ta emot hjälp, vill helst klara allt själv. Men jag är så tacksam för den hjälp jag fick idag.