Compact living Koti Makuuhuone

Compact living – Makuuhuone

12 december, 2019

Compact living – Makuuhuone

Makuuhuone. Tässä kuvassa näkyy yksi kaapeista jonka olen laittanut seinäksi makuuhuoneen ja olohuoneen väliin. Ei ehkä paras ratkaisu, mutta se toimii hyvin tällä hetkellä. Tuo rauhallisen tunteen makuuhuoneeseen.

Sänkypöytänä minulla on pieni puinen pottakaappi jonka ostin antiikkikaupasta ehkä 25 vuotta sitten.

Siivosin makuuhuoneen tänään, ja vaihdoin lakanat. Nämä ostin Ikeasta monta vuotta sitten. Minulla on aika paljon vanhoja tavaroita. Mutta haluan käyttää sitä mitä minulla on, loppuun asti. Trendit tulee ja menee, niin vaatteissa kuin sisustuksessa. Minä tiedän mistä tykkään, ja käytän sitä, oli se sitten muodissa tai ei.

Trendikkyyttä tärkeämpi minulle on persoonallisuus.

 

Kaikkea hyvää! 

❤️

Kati

 

You Might Also Like...