Arki

Kuin tai kun

20 mars, 2020

Mainoslinkki Bubbleroom

Iltaa 🙂 Menee ne kyllä nopeasti päivät. Tänään oli taas hieno aurinkoinen päivä, mutta kylmempi. Nyt on ilta ja kohta pannaan nukkumaan.

Pyjama TÄÄLLÄ

Minulla on melkein samanlainen pyjama kuin tuossa kuvassa, paitsi minun paidassa lukee “Make it happen”.

Tänään olen puhunut monen kans, puhelimessa ja viestien kautta. On ollut mukava. Jollain on nimittäin ollut merkkipäivä 😃 Mutta sen kummemmin emme ole juhlinut.

Nyt väsyttää, noustiin aikaisin tänä aamuna. Tavallisesti tytär nukkuu mielellään pitkään aamulla, ja minä saan aina herättää hänet. Mutta tänä aamuna hän aukaisi silmät klo 06.30, katsoi ulos ikkunasta ja sanoi että nythän on päivä 😃 Oli niin valoisa jo silloin. Minua väsytti. Mutta ei auttanut muu kuin nousta ylös 😃

Kuin tai kun

Yksi kielikysymys nyt. Milloin pitää kirjoittaa “kuin” ja milloin “kun”? Ne minulla menee aina sekaisin.

Nyt nukkumaan ennen kuin (kun?) nukahdan tähän sohvalle 😴

Hyvää yötä!

❤️

Kati

You Might Also Like...