Arki

Helleväsymystä?

24 juni, 2020

Hei 🌞 Päivät on mennyt nopeasti. Olen ollut oikein väsynyt monta päivää nyt, mutta tänään on parempi olo. Ehkä se on ollut helle, stressi tai vaan ikä 😃

Käväisin just muutama minuutti sitten ottamassa tuon kuvan tässä ylhäällä, se on pensas joka on minun pihalla. En ole varma mikä kukka se on..? Pion? Vai Rhododendron? 🙈 (Elä kerro kenellekään että olen ollut töissä kauppapuutarhassa 😉) 😄

Kello on kohta 21.00 ja vieläkin on kuuma. Tänään oli noin +29°. Täällä sisällä on vähän parempi, täällä alakerrassa, ilmalämpöpumppu puhaltaa viileää ilmaa. Mutta vintti on kuin sauna.

Tänään tein pastaa ja vegetaarista pataa. Poimin vähän viherkaaltakin siihen, ulkoa ruukusta.

Olen muuten taas innostunut kutomaan. En ole kutonut pitkään aikaan, mutta muutama päivä sitten innostus tuli takaisin. Minulla oli vielä paljon lankaa jäljellä entisistä projekteista. Käytin niitä ja tein ensin yhden huivin ja olen aloittanut jo toistakin. Pitäisi ruveta kutomaan syksyksi uusia töppösiä. Niillä on käyttöä, kun ulkona on kylmä minulla on aina sukat + töppöset. Sisällä.

Nyt iltahommiin.

Hyvää illanjatkoa!

❤️

Kati

You Might Also Like...