Finnish design Lastenvaatteet Vaatteet Vimma

VIMMA – Design from Finland

29 juli, 2015

Jag tycker om att klä både mina barn (pojkarna är ju så stora så deras klädval styr jag inte så mycket över längre) och mig själv i kläder som är lite mer personliga. Kläder som är mer genomtänkta, och gärna också ekologiska. Visst, jag tycker att H&M, Lindex  m.fl. har en hel del fina kläder, och jag köper kläder därifrån också. Men så när man hittar ett märke som gör riktigt fina kläder, och som dessutom är från mitt hemland Finland, är jag ju såld!  Finska Vimma har flera duktiga designers som skapar helt underbara kläder!
Nedan våra kläder från Vimma.

 

Vimma gör även en del kläder i vuxenstorlekar. Dessa leggings är en av mina favoriter


*mekko saatu bloginäkyvyyttä vastaan

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply