Compact living DIY Koti Olohuone

Dela av rum med garderober

11 oktober, 2016

Vi bor i ett litet hus på ca 92 kvadrat. Pojkarna har sina rum på övervåningen och jag och dottern sover nere. Det är öppen planlösning i huset, vilket ibland är bra men inte alltid. Jag ville göra ett eget rum till dottern, och ett vardagsrum/sovrum till oss. Jag hade köpt två stora garderober av dotterns pappa, så jag ställde dem som rumsavdelare. Det var bara ett litet problem… Det såg ju för jäkligt ut på baksidan garderoberna! Jag är inte så händig, har väl gjort en del enklare renoveringar, men inte mycket. Funderade länge på hur jag skulle få baksidorna att se bättre ut. Till slut fick jag en idé och tänkte att jag provar väl, sämre kan det ju knappast bli. Sagt och gjort, jag inhandlade tapeter mm och tapetserade baksidan av garderoberna. Vet inte hur länge det håller, men bättre blev det i alla fall ! :)*

 

Före


*Detta gjorde jag för ett par månader sen, och det håller än 🙂 Önskar er en fin kväll!
Kati
 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply