Arki

Siskoa tapaamassa

13 oktober, 2018

Ilta ja minä olen jo sängyssä. Eikö ole kätevä kun pystyy bloggaamaan sängystäkäsin kännykällä? 😀 Ainoa on että vähän meinaa väsyttää joten kirjoitusvirheitä saattaa tulla entistä enemmän 😀

Iltapäivällä minä ja tytär käytiin tervehtimässä minun siskoa ja hänen äitiä. He asuvat Tukholmassa joten ei tavata niin usein. Siskoni äitillä on kaveri täällä meidän kaupungissa, ja tällä kaverilla on sushi-ravintola täällä. Joten me tavattiin siellä. He ovat Mongoliasta. Muutama vuosi sitten isäni, siskoni ja siskon äiti asuvivat puoli vuotta Mongoliassa. Siellä minä haluaisin käydä joskus. Siskoni on jo lukiossa vaikka tuntuu että vasta hän oli pieni.. Hän on 31 vuotta minua nuorempi. Kääk, kuinka vanha minä olen silloin?! 😀

Sunnuntai huomenna, mitähän silloin keksisi… saa nähdä 🙂 Nyt silmät ei tahdo pysyä enää auki joten nähdään ehkä huomenna 💤

Hyvää yötä!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply