Arki Koti Olohuone

Perjantai ja Idol

16 november, 2018
Mainoslinkki Gina Tricot  

Hei täältä sohvasta 🙂 Tuossa minä istun just nyt ja kirjoitan tätä. TV:ssä on Idol. Onko suomessa sitä ohjelmaa? Google sanoo Idols…? Olen aina tykännyt musiikista, ja minusta on mukava katsoa kuinka idolsit kehittyy osasta toiseen. Jotkut laulaa niin mahtavan hyvin! Tytär ja nuorin poika leikkii piilosta. Kohta on tyttärellä iltakylpyaika ja sitten pannaan nukkumaan.

Lapsiperheen olohuone

Olen kuullut että viherkasvit tekoversiona ovat nykyään muodissa. Se kuulostaa hyvälle koska minulla ei kasvit tahdo pärjätä 😀 On minulla muutamia kasveja, mutta haluaisin enemmän. Mutta taitaa olla varminta ostaa silloin tekokasveja kuitenkin 😀

Viherkasvit

Tauluseina

Hmm… sopisikohan tämä taulu tähän..?

Minun villapusero TÄÄLLÄ.

VANHOJA HUONEKALUJA

Hyvää illanjatkoa!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply