Käsityöt

Vuoden 2018 Käsityöt

26 december, 2018

Hei 🙂 Jouluaatto on ohi ja nyt nautitaan välipäivistä. Talviaika on minulle käsityöaikaa. Kesällä ei oikein haluta tehdä käsitöitä, silloin haluan olla ulkona. Mutta talvella teen käsitöitä. Tässä muutama projekti joka valmistui tämän vuoden aikana. Ruotsinkielisessä blogissani olen näköjään postannut enemmän minun käsityöprojekteja.

Ranteenlämmittimiä tein kolmet erit. Tässä ensimmäiset.

Vuoden 2018 kaulahuivi. Joka syksy ruukaan tehdä uuden kaulahuivin.

Sain yhden villapuseron valmiiksi tänä vuonna. Islantilaisesta Lettlopi-langasta. Muutama kuva siitä näkyy tässä postauksessa. Alaosa on Afmaeli ohjeen mukaan ja yläosa on minun omaa designia 😀

Minun ensimmäinen pipo. Nyt haluttaa tehdä lisää pipoja, se oli niin helppoa ja nopeaa tehdä 😀

 

Tällä hetkellä minulla on pari eri käsityö-projektia menossa. Ne saat nähdä ensi vuonna 🙂

 

Kaikkea hyvää!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply