Elämä

10 year challenge

24 januari, 2019

Olen nähnyt Facebookissa pyörivän 10 year challengen. En ollut ajatellut tehdä itse sitä, mutta here we go 😃 Menin mukaan Facebookiin varmaan vuonna 2008, koska silloin laitoin ainakin ensimmäisen kuvan sinne. Se on tuo ylhäällä oleva kuva. Minulla on melkein aina ollut pitkät hiukset, mutta tuossa oli näköjään vähän lyhyemmät. Olin silloinkin yksinhuoltaja äiti, mutta vain kahdelle lapselle. Pojat olivat silloin vähän päälle kymmenen vuotiaita. Tuon kuvan otti yksi minun kaveri kun oltiin retkellä. Myös hän rakastaa luontoa ja valokuvaamista. Kymmenen vuotta sitten asuin kerrostalon asunnossa, kolmiossa. En viihtynyt ollenkaan siellä.

Tässä alla oleva kuva on minun viimeisin profiilikuva Facebookissa. Ois ehkä aika vaihtaa jo, laitoin tämän kuvan sinne jo joulukuussa 2015. Myös sen on kaverini A ottanut, toisella retkellä ehkä kesällä 2015. Nyt olen kolmen lapsen yksinhuoltaja äiti ja asumme omassa talossa.

Kaikkea hyvää!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply