Ekonomia Työ

Ensimmäisen kuukauden raportti Stock Photography testistä

23 mars, 2019

Iltaa 🥀 Reilu kuukausi sitten aloin taas lähettämään kuvia eri Stock Photography sivuille myötäväksi. Olin aloittanut jo kolme vuotta sitten ja lähettänyt alle kymmenen kuvaa ja sitten unohtanut koko homman. Mutta nyt siis helmikuun puolivälissä menin sivuilleni ja olin sinä aikana tienannut noin 1,50 Eur.

Nyt on mennyt vähän yli kuukausi ja nyt minulla on jo 400-600 kuvaa kolmessa Stock Photography sivulla ja muutamia kuvia vielä parissa muussa sivussa.

Tämän kuukauden aikana olen myönyt kaksi kuvaa 😃 Eli nyt summa jonka olen tienannut on noin 1,80 Eur. Eli ei ole ainakaan mikään “get rich quick “- työ.

Jatkan vielä tätä testiä ja ilmoitan lisää miten menee taas joskus.

Nyt nukkumaan.

 

Kaikkea hyvää 

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply