Naistenvaatteet Vaatteet

Housuja 20% alennuksella

11 mars, 2019

Mainoslinkki Cellbes

Housut TÄÄLLÄ.

Hei 🙂 Onpa taas päivät luiskahtanut menemään. On kiirettä koko ajan. Talvikin tuli takaisin taas, vaikka eihän se niin kumma ole, vastahan nyt on maaliskuu. Mutta kyllä minä odotan kevättä kovasti!

Minä pidän vielä ostolakkoa, ja olen käyttänyt kunnolla niitä vaatteita joita minulla jo on. Mutta voihan sitä katsella hienoja vaatteita, ja suunnitella. En ole päättänyt miten kauan olen ostolakossa. Saa nähdä 🙂

Cellbesillä on nyt 20% alennusta housuista (treeni-, yö ja caprihousuista). Voimassa 2019-03-17 asti.

Tällaiset housut ostin tyttärelle vasta. Ne on hienot, minullakin haluttaa ostaa samanlaiset TÄÄLTÄ 🙂 Mutta sehän on se ostolakko-homma… 😀

Vaikkei siltä tunnu just nyt, niin kyllä se kevät kohta tulee. Nämä nilkkapituiset farkut on hienot.

 

Nyt lämmitän lihapiirakan ja hörppään kupillisen kahvia ja sitten ulos. Lidlissä oli viime viikolla suomalainen viikko. Minä en kerennyt käydä siellä, mutta äitini toi pussin lihapiirakoita minulle. Ne on hyviä ketsupin kans 🙂

 

Kaikkea hyvää!

Kati

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply