Minä

Viisi faktaa minusta

21 mars, 2019

Iltaa 🙂 Luin tuossa aamulla jossain blogissa “viisi faktaa minusta” – postauksen. Ja ajattelinpa minäkin tehdä sellaisen 😃 Tässä siis viisi faktaa minusta:

1. Minulla on korkean paikan kammo. En tykkää olla korkeissa paikoissa, vaikka kuinka hieno näköala olisi. Tuo torni ylhäällä olevassa kuvassa on meidän kaupungissa ja paikka johon ruukataan viedä muista paikoista tulevat vieraat. Joskus olen yrittänyt mennä ainakin ensimmäiseen kerrokseen. Siinä on kolme. Luulen että joskus olen ehkä päässytkin ensimmäiseen kerrokseen. Mutta useimmiten en pysty kiipeämään kuin muutamia porrasaskeleita ennenkuin alkaa huimaamaan.

2. Olen luontoihminen. Luonto antaa minulle uutta energiaa. En viihdy isoissa kaupungeissa. On mukava käydä lomalla kaupungeissa, mutta asua haluan lähempänä luontoa. Olen asunut Lontoossa ja Tukholmassa. Mutta aina halutti takaisin tänne maalle.

3. En tykkää olla mukana kuvissa. Mutta blogin kautta olen oppinut tottumaan olemaan väärällä puolella kameraa- siis sen edessä. Minun paikka on muuten sen takana. Se on paikka jossa olen turvallinen. Kun kuitenkin joudun kameran eteen käännän mielellään selän sille 😃

4. Olen kolmen lapsen yksinhuoltaja äiti. Minulla on kaksi poikaa ja yksi tyttö. Tiesin jo lapsena että haluan useampia lapsia. Lapset ovat aina ykkös-sijalla kaikissa päätöksissä jota teen.

5. Olen ollut mukana ruotsalaisessa joulukalenteriohjelmassa. Vuonna 2010. Hotell Gyllene knorren, osa 1. Yksi syy miksi lähdin mukaan oli juuri omien rajojen puskemista. Kerroin tuossa vähän ylempämä että en tykkää olla kameran edessä. Mutta siksi juuri lähdin mukaan, sitä pitää tehdä asioita joita pelkää vähän. Siitä kasvaa ja saa enemmän itsevarmuutta.

Siinä ne oli, viisi faktaa minusta.

 

Kaikkea hyvää!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply