Arki

Synttäreitä sun muuta

26 maj, 2019Iltaa 🙂 Viikko on taas mennyt. Töitä on ollut paljon. Ja eilen tytär ja minä oltiin 20-vuotis synttärijuhlissa. Kaverini poika täytti vuotta ja oli kutsunut paljon väkiä sinne. Minä olin siellä valokuvaajana. Otettiin kuvia sankarista, suvusta ja kaikista lapsista siellä. Lapset sai puhaltaa kuplia ja me otettiin kuvia.

Tällä hetkellä on jääkiekko- ottelu menossa. Suomi – Kanada. 1-0 tällä hetkellä. Jännää, vaikka en tavallisesti perusta urheilusta.

1-1 nyt!

Huomenna uusi työviikko taas. Iltavuoro ensin. Olen nyt kahdessa työssä. Yksi on hoitoalan työ ja toinen on ihan uusi ala minulle. Jännää.

Tänään oli äitienpäivä täällä Ruotsissa. Käytiin viemässä äitilleni kukkia.

Niin, ja käytiinhän me äänestämässäkin, EU-vaaleissa.

Nyt iltahommiin.

 

Hyvää illanjatkoa!

Kati

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply