Arki

Työviikko taas tehty

5 juli, 2019Kirjoitin tänne viimeksi juhannuksena, näin nyt kun tulin tänne kirjoittamaan tätä postausta. Ei ole oikein aikaa kun olen töissä pitkät päivät ja kotikommat päälle. Työ on raskasta ja stressistä ja olen ihan loppu kun tulen kotiin. Tällä viikolla minulla oli aamuvuoro 06.00 – 14.00. Nyt auto kuitenkin toimii joten ei tarvi nousta kun vasta 04.35.

Täällä on nyt Suomen vieras käymässä. Yksi minun täteistä on äitini luona. Hän ja äiti on ollut lapsenvahtina tyttärelle kun minä olen ollut töissä. Huomenna olen vapaa, ja käydään kakkukahvilla äitin luona.

Käväistiin tässä taas iltasella leikkipuistossa vähän aikaa. Minä otin kuvia kukista sun muusta. Mutta olihan siellä paljon mäkäräisiä!

Nyt aletaan iltapalalle ja sitten nukkumaan. Ihana kun saa nukkua niin pitkään kun haluaa huomenna! 🙂

 

Hyvää illanjatkoa!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply