Viljely

Tällaiset kasvaa tällä hetkellä

13 februari, 2020

Herneistä vihreää

Kuusi päivää sitten laitoin keltaisia herneitä multaan. Ne alkoi kasvamaan nopeasti, tänään ne näyttää tältä. Ehkä jo ensi viikolla voi syödä niitä.. En ole koskaan maistellut tällaista. En vieläkään tiedä mikä ‘ärtskott’ on suomeksi… Onkohan se hernetaimia? Onko sellaista sanaa?

 

Mitä muuta olen istuttanut?

Olen istuttanut lisää siemeniä. Herneitten lisäksi ainuat jotka ovat kurkistanut ylös mullasta on tomaatit. Nämä on Vilma niminen kirsikkatomaatti jota minulla on ollut jo useampana vuotena. Ne kasvaa hyvin. Otan joka kesä niistä itse siemeniä.

Olen myös istuttanut paprikaa, chiliä, piri piri ja salaattia. Kaikki nämä on siemeniä jota minulla jo on kotona. Säilytän kaikki siemenet pahvilaatikossa. Joka kesä kerään talteen omia siemeniä niistä vihanneksista jotka minulla kasvaa. Esimerkiksi tomaatti, paprika ja chili. Ja samettikukka.

Hyvää päivänjatkoa!

❤️

Kati

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply