Arki Ruoka ja juoma Viljely

No dig garden ja itseviljeltyä ruokaa

14 maj, 2020

Hei 🙂 Päivät menee nopeasti. Kohta on viikonloppu taas. Nyt ei ole enää montaa viikkoa kesälomaan. Sitä odotetaan kovasti nyt.

Minähän olen istuttanut vähän vihanneksia ruukkuihin jotka seisoo ikkunanlaudoilla. Olen istuttanut myös ulos ruukkuihin. Vedin tässä joku aika sitten ensimmäisen retiisin ylös mullasta, mutta se ei ollut valmis. Tänään vedin toisen, ja se oli valmis. Tämä on ensimmäinen vuosi kun olen istuttanut retiisiä.

Tein iltaruoaksi pastaa ja vegetaarista jauhelihakastikketta. Ja lisäksi poimin itseviljeltyä salaattia ja ruccolaa ja viipaloin itseviljellyn retiisin.

Olen myös ruvennut tekemään vihannespeltoa ulos pihalle. En ole koskaan ennen viljellyt maassa, aina vain ruukuissa. Mutta tänä vuonna olen istuttanut enemmän vihanneksia joten tarvin lisää tilaa mihin paan ne kasvamaan.

Älkää naurako, tämä on minun ensimmäinen yritys tehdä kasvimaa 🙈😃 Olen lukenut ja katsonut videoita Youtubessä miten voi tehdä kasvimaan. Ja ajattelin kokeilla tällä tavalla.

Ensin panin pahvilaatikoita suoraan ruohomatolle. Sitten siihen päälle risuja, vanhaa multaa ja heinää ja muuta semmoista. No dig garden. Mutta ei se ole vielä valmis. Saa nähdä miten menee 😃

Nyt nukkumaan.

Hyvää illanjatkoa!

❤️

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply