Arki

Musiikkia meidän kotiseudulta

13 juli, 2020

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Huomenta 🙂 Aurinko paistaa ja näyttää tulevan hieno päivä. Aamukahvit juotu ja minä olen yksin hereillä täällä. Tyttärellä on jo puolet kesälomasta mennyt.

Minun pitäisi tilata lisää aluslakanoita. Tuo tässä ylhäällä vaikuttaa hyvältä. Se löytyy *TÄÄLTÄ.

Eilen illalla minä ja tytär kuunneltiin Youtubestä musiikkia. Minulla ja minun lapsilla on aika erilainen musiikkimaku. Joistakin kappaleista me kaikki tykätään. Mutta useimmista ei. Ensin tytär kuunteli muutamia hänen suosikkikappaleita. Sitten minä sain valita kappaleita. Minulla on oikein leveä musiikkimaku, mutta tytär ei oikein tykännyt melkein mistään niistä kappaleista joita minä soitin 😀 Mutta viimeinen kappale jota kuunneltiin ennen kuin oli aika mennä nukkumaan tytär valitsi. Hän halusi että kuunnellaan Majestican kappaleen Above the sky. Hän halusi kuunnella sen koska hän on tavannut Majestican laulajan Tommy Johanssonin muutaman kerran. Tyttären isä ja Tommy ovat kavereita. Ja basisti on musiikkiopettaja tyttären koulussa. Kappaleen video on filmattu täällä meidän kaupungin lentokentällä.

Nyt alan herättämään tytärtä. Hyvää päivänjatkoa sinulle!

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply