Arki

No niin

21 augusti, 2020

No niin 😃 Nyt puut on otettu pois. Tässä ylhäällä ennen ja jälkeen kuvat. Tuo puu oli puoleksi jo kaatunut. Nyt se on kokonaan pois. Ja myös muutama muu puu, josta oikeastaan osa olisi kuulunut kunnan huolehtia pois. Minä en tiennyt sitä, yksi naapuri sanoi sitten että niitä ei minun pitäisi tarvia maksaa koska ne on minun pihan ulkopuolella. Mutta en usko että kunta maksaa niitä kun minä olen jo järjestänyt pois ne. Ei voi mitään. Hyvä kuitenkin että ne on poissa nyt.

Täällä on justiin ollut ukkosenilma. Minä ja lapset pelattiin Trivial Pursuit- peliä sillä aikaa kun odotettiin että ukkonen menee ohi. Se on perheversio jossa on erikseen lapsille omat, helpommat kysymykset.

No niin. Nyt alkaa olla aika mennä nukkumaan. Täytyy tähän vielä jakaa tämä video 😄

Hyviä öitä, nähdään ehkä huomenna 🌼

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply