Arki

Peli-ilta

21 november, 2020

Iltaa 🙂 Minä voitin 🙂 Tämän viimeisen kerran ainakin 😄 Muuten tytär ja nuorin poika on voittanut useammin kuin minä. Trivial Pursuit Family edition. Se on mukava peli, ja siitähän oppii samalla uusia asioita.

Tänään olen ollut väsynyt. Nyt odotan tässä että jokohan se olisi kohta aika panna nukkumaan. Mutta kyllä minä vielä jonkun aikaa olen hereillä.

Nousin aikaisin tänään. Eikö ole kumma että silloin kun saisi nukkua niin pitkään kuin haluaa, sitä herää ennen kukon laulua… Nousin ylös, join kahvin ja söin näkkileivän ja sitten tein työtä tietokoneella pari tuntia ennen kun tytär heräsi.

Olen myös ruvennut istuttamaan vähän siemeniä taas. Eilen istutin salaattia, ruccolaa, basilikaa ja vihanneskrassia. Ja tänään chiliä. Ne on ikkunanlaudoilla.

Hyvää illanjatkoa 🍁 Ja vielä tämä kappale, jota tytär istuu ja laulaa nyt. Tytär laulaa aina, ja hän on hyvä laulamaan. Sen taidon hän ei ole perinyt minulta, se tulee hänen isältä, joka oli laulaja bändissä nuorena. Minä en osaa laulaa vaikka kuin yrittäisin 😄

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply